>NAMNSMYCKEN >BARNSMYCKEN >AMULETTRINGAR
>HERRSMYCKEN >SMYCKESTILLBEHÖR >BERLOCKER >KÖPVILLKOR

VÄLKOMMEN TILL ADAMANTUS
Hos Adamantus hittar du handgjorda Namnsmycken i äkta sterling silver där du som kund själv väljer texten. Jag designar och tillverkar alla smycken för hand vilket gör varje smycke unikt. I menyn ovan eller till höger kan du läsa mer.

Känn dig fri att kika runt :) Mvh/Sofia

onsdag 23 september 2009

LÅNGA OCH KORTA SILVERBERLOCKERNu finns även miniberlocken i silver, klassiskt snyggt och stilrent. De långa berlockerna anpassas efter brickan/brickorna så att den hamnar en liten bit nedanför. Supersöt detalj som verkligen förstärker och ger liv till ditt namnsmycke. (Det går givetvis att få även de färgade miniberlockerna med förlängningskedja till en kostnad av 30 kr)
PRIS ENKEL BERLOCK: 60 KR
PRIS LÅNG BERLOCK: 90 KR

tisdag 22 september 2009

FYRKLÖVER TILL BARN


Gulligt barnsmycke med enkel kedja och silverfyrklöver. Du kan välja upp till tre bokstäver eller siffor. Kanske barnets initialer? Fyrklövern är ca 10x12 mm stor och kan givetvis även hängas i en vuxenkedja.
PRIS KOMBINATION: 175 KR (exkl. frakt) Enkel barnkedja 75 kr, berlock fyrklöver 100 kr.

"TURKLÖVER" I BERGSKRISTALL ELLER ONYX

"Enligt gammal tradition bringar det tur att hitta en fyrklöver. Nu slipper du leta i trädgården för med en turklöver i din ägo ökar chansen att turen kommer till just dig"
Turklövern finns i genomskinlig bergskristall eller blanksvart onyx, på berlocken hänger en fyrklöver där du själv får välja upp till tre bokstäver eller siffror. Varför inte stansa in dina initialer eller ditt turnummer? "Kulan" är 12 mm i diameter och hela berlocken mäter ca 2,5 cm.
PRIS TURKLÖVER: 250 KR (exkl. frakt)
PRIS JUSTERBAR LÄDERREM: 50 KR (exkl. frakt)
PRIS 45 CM KEDJA: 135 KR (exkl. frakt)

SKIMMRANDE BERLOCKER MED KARBINHAKE


Superfräcka skimmrande quartzberlocker med karbinhake. Finns i färgerna mossgrön, skymningsrosa och himmelsblå. Upptill sitter även en miniberlock i bergskristall för att förstärka den glittrande effekten. "Kulan" mäter 12 mm i diameter, hela hänget är ca 2,5 cm långt. Passar till både halsband och i armband. Väldigt uppskattad present.
PRIS BERLOCK: 150 kr (exkl. frakt)
PRIS JUSTERBAR LÄDERREM: 50 kr (exkl. frakt)

måndag 14 september 2009

BARNSMYCKE I FIN PRESENTASK


Anpassade namnhalsband för de små, här med kedjor för både killen och tjejen. Lite bredare bricka till pojkar och smalare till flickor. Du får själv välja både namn, berlock och text på asken.
KOMBINATION LILLKILLEN: 430 kr (exkl frakt)
KOMBINATION LILLTJEJEN: 430 kr (exkl frakt)
Blog Widget by LinkWithin